Babyzwemmen

8 weken - 15 maanden

Vanaf de leeftijd van 8 weken tot 15 maanden kunt u met uw kind aan deze lessen deelnemen. De lessen zijn erop gericht het kind vertrouwd te maken met het water. Ze ontdekken zowel de gevaren als het plezier van water tijdens de speelse opdrachten. Hierdoor wordt de (vertrouwens-)band tussen ouder en kind versterkt.
Lees verder


ouder- en kindzwemmen

speciaal 1-8 jaar

In de lesgroep op de zaterdagmiddag in Beetsterzwaag ligt het tempo van de les lager. Hierdoor is er meer tijd voor differentiatie. De groep is uitgegroeid tot een inclusieve lesgroep, waarbij zowel kinderen met een handicap of beperking als kinderen zonder handicap of beperking gezamenlijk zwemmen.
Lees verder

 

 

Zwem ABC

  vanaf 4 jaar

  Vanaf vier jaar kunnen kinderen zwemles volgen bij ons. De groepen bestaan uit tien kinderen. Een vaste, gediplomeerde, zwemonderwijzer maakt de kinderen één keer per week wegwijs in het water.
  Lees verder


  SAMEN VOOR A

  actieve rol van u

  Bij deze lessen van drie kwartier wordt een actieve rol van u verwacht. Onder leiding van een ervaren en gediplomeerde zwemonderwijzer leert u uw kind zelf zwemmen.
  Lees verder

 • Ouder- en kindzwemmen

  speelse zwemlessen

  Ouder- en kindzwemlessen zijn leuke en speelse zwemlessen voor kinderen vanaf 15 maanden, waarbij de ouder of begeleider actief meedoet.
  Lees verder


 • Aquakids

  snorkelen, survival, aquavaria

 • Wil je graag blijven zwemmen, na je C-diploma, dan kan dat natuurlijk ook. Op de woensdagavond kun je Snorkelen en op de vrijdagavond kun je meedoen met onze Survivalles of een Aquavaria les.
  Lees verder

   

  •  

VOLWASSENEN

vanaf 16 jaar

Nederland en vooral Friesland is zeer waterrijk. Dus zwemmen (leren) is noodzaak, maar het is vooral ook heel leuk als je dit kunt!

Wilt u niet meer aan de kant zitten, maar meedoen in het water met uw (klein) kinderen? Leer dan zwemmen! Want, wat is er leuker dan samen met je (klein) kind te zwemmen en in het water te spelen? Of met een boot het water op!
Lees verder

 

AQUAFIT

voor iedereen

Deze les is voor iedereen, jong en oud, man of vrouw die op een leuke manier aan de conditie wil werken met verschillende aquasporten. Bij een middelhoog tempo en een watertemperatuur  van 32˚C  kunt u goed trainen.
Lees verder

 

Conditiezwemmen

voor volwassenen

Wilt u uw conditie verbeteren, dan kan dat bij ons op woensdag- en  vrijdagavond. U krijgt een programma aangeboden dat is afgestemd op uw wensen. U kunt met de groep (maximaal 8 deelnemers) meezwemmen of een individueel programma volgen. Alle zwemslagen komen aan bod, zodat u ook de meeste spieren gebruikt.
Lees verder

ACTIES

NIEUW: lessen in kleine groepjes op de donderdag

Lees verder

 

AGENDA

drachten

 

AGENDA

Beetsterzwaag

KIJKLESSEN 1 tot en met 4 FEBRUARI

Huisregels

Om het zwemmen voor iedereen zo leuk mogelijk te houden hanteren wij enkele huisregels.
Lees verder