• VOLWASSENEN

  vanaf 16 jaar

  Nederland en vooral Friesland is zeer waterrijk. Dus zwemmen (leren) is noodzaak, maar het is vooral ook heel leuk als je dit kunt!

  Wilt u niet meer aan de kant zitten, maar meedoen in het water met uw (klein) kinderen? Leer dan zwemmen! Want, wat is er leuker dan samen met je (klein) kind te zwemmen en in het water te spelen? Of met een boot het water op!

  • Aquarius Zwemopleidingen biedt zwemlessen aan voor volwassenen (16+). Voor mensen die helemaal niet kunnen zwemmen, mensen die het zijn verleerd, of mensen die bang zijn om te zwemmen of onder water te gaan. Veel volwassenen hebben in hun jeugd nooit de mogelijkheid gehad goed te leren zwemmen. Of zij hebben alleen de school- en rugslag geleerd en worden nu geconfronteerd met het feit dat hun kinderen veel beter en sneller kunnen zwemmen.

   Indien nodig leren wij u om vertrouwd te worden met het water. Bij het leren zwemmen sluiten wij aan bij de vaardigheden die u al beheerst. Terwijl u de vaardigheden uitbouwt, werkt u tevens aan uw conditie.

  • Naast zwemles en conditiezwemmen bieden we Aquafit aan voor volwassenen.
  • Ook voor volwassenen wordt er gewerkt met het Zwem-ABC en worden de kandidaten gemotiveerd om alle drie de diploma’s te halen. Wie dat niet wil, kan ook lessen nemen om een bepaalde zwemslag aan te leren of om zijn of haar zwemtechniek te verbeteren. De lessen worden gegeven op maat; d.w.z. aangepast aan wat u wilt leren!

   Als u de “zwemkunst” machtig bent, opent zich een wereld van mogelijkheden. Na het behalen van het A diploma kunt u verder leren zwemmen, baantjes zwemmen, conditie zwemmen, aqua sporten, zwemmen met de kinderen en noem maar op.

   U kunt op ieder moment van het jaar beginnen door onze individuele manier van lesgeven.