• SAMEN VOOR A

  actieve rol van u

  Bij deze lessen van drie kwartier wordt een actieve rol van u verwacht. Onder leiding van een ervaren en gediplomeerde zwemonderwijzer leert u uw kind zelf zwemmen.

 • U leert uw kind de juiste aanwijzingen te geven voor het aanleren van de diverse zwemslagen. Hierdoor kunt u ook goed zelfstandig met uw kind oefenen. Ieder kind zwemt op zijn eigen niveau en krijgt één op één begeleiding. Mede hierdoor is optimale veiligheid gegarandeerd.
  Deze lessen zijn een natuurlijk vervolg op de Ouder- en kindlessen, maar ook zonder deze lessen is het een zeer geschikte manier van lesgeven aan het nog erg jonge kind.
  Deze lessen bevelen wij ook aan voor kinderen met een concentratieproblemen, zoals AD(H)D of een vorm van autisme. Ook kinderen met fysieke beperkingen of handicaps zijn welkom.

 • Ieder kind wordt opgeleid het zwemdiploma A van het Zwem-ABC te halen. Afhankelijk van de beperking van het kind kan er ook worden afgezwommen voor een certificaat van het Zwem- ABC.

 • De lessen worden gegeven op woensdagmiddag en zaterdagmorgen in Drachten en op zaterdagmiddag in Beetsterzwaag. De diplomagroep is op zaterdagmiddag in Beetsterzwaag.