• LESSOORTEN

  passende lessoort voor uw kind

  Wij bieden diverse lessoorten aan, zodat ook voor uw kind de best passende lessoort kan worden gekozen. Tijdens alle lessoorten maken wij gebruik van een doorstroomsysteem naar verschillende niveau’s. Uw kind stroomt door naar een volgend niveau op het moment dat hij daaraan toe is.
  Er wordt op de donderdagmiddag en zaterdagmiddag gewerkt met 3 niveau’s en op de woensdagmiddag en zaterdagmorgen met 4 niveau’s.

 • Naast het werken in verschillende niveau’s wordt er in de groepen zelf uiteraard ook gedifferentieerd les gegeven. Ieder kind volgt een individueel leertraject. Ook kinderen met een concentratiestoornis als AD(H)D of PDD-NOS kunnen hierdoor goed bij ons leren zwemmen.
  Bij alle lessoorten kunt u kiezen voor het betalen van de scherpe pakketprijs of het wekelijkse lestarief.

 • Op woensdag, donderdag en zaterdag kunnen reguliere lessen voor het A-, B- & C-diploma worden gevolgd. De lessen duren op de woensdag 50 minuten en op de donderdag en zaterdagmiddag 45 minuten. Uw kind volgt eenmaal per week les in een groepje van maximaal 10 kinderen. Op aanvraag is het volgen van twee lessen in de week mogelijk.

 • Op zaterdagmorgen bieden wij lessen aan van 1,5 uur voor kinderen van minimaal 4,5 jaar. ’s Middags bieden wij lessen aan met begeleiding door een van de ouders; deze lessoort noemen wij “ Samen voor A”, voor kinderen vanaf 4 jaar( 45 minuten).
  Meer informatie vindt u op lestijden en prijzen.

 • Diplomazwemmen organiseren wij iedere twee maanden in zwembad de Kûpe te Buitenpost. Zie diplomazwemmen